030312 – dag drieënzestig


Ja, vroeg aan het warme eten. Straks moet ik nog tot 10 uur trainen! Het was trouwens de bedoeling dat dit een één persoons maaltijd zou worden. Niet gelukt dus haha!

Klik op ‘Verder lezen’ voor het recept van deze heerlijke pastaschotel!

Ingrediënten

  • 300 g farfalle (in mijn ovenschotel zit penne)
  • 1 ui
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 schaal half-om-halfgehakt (ca. 350 g)
  • 1 zak Italiaanse roerbakgroentemix (400 g)
  • 2 potten tomatensaus met mascarpone (a 185 g)
  • 50 g geraspte kaas (belegen)

Materialen

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Bereiden
Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Oven op 200 °C voorverwarmen. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en ui 2 min. fruiten. Gehakt toevoegen en rul bakken. Roerbakgroente toevoegen en 3 min meebakken. Helft van pasta in ovenschaal scheppen. Gehakt-groentemengsel over pasta verdelen en helft van tomaten-mascarponesaus erop scheppen. Afdekken met rest van pasta en rest van tomaten-mascarponesaus erover verdelen. Schotel bestrooien met kaas en in midden van oven in ca. 15 min. door en door heet laten worden en bruin laten kleuren. Lekker met komkommersalade.

Bron:

AH recepten – Farfalle met gehakt en tomaten-mascarponesaus

Advertenties

6 thoughts on “030312 – dag drieënzestig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s